Av: Steve McDaniel, internationell direktör

Vi kan inte tacka våra trogna supportrar tillräckligt, och vi vill särskilt visa vår hjärtliga tacksamhet för våra kyrkopartners. Din generositet och ditt trogna stöd gör att vi kan ta hand om ett rekordantal fattiga barn i Guatemala och Albanien, även mitt i en global pandemi.

Att lägga till vår vård för dessa underbetjänade barn, vår ministry tar också hand om "det minsta av dessa" (Matteus 25:40) genom att tillhandahålla mat och andra livsuppehållande resurser för änkor och funktionshindrade.

Under en tid då så många kyrkor och ministries kämpar från effekterna av Covid-19-pandemin, är vi ödmjuka och tacksamma för att dela följande beröm:

  • Förra året levererades mer än 11,000 ​​XNUMX påsar mat till familjerna till våra sponsrade barn och andra i nöd.
  • I Albanien lade vi till tre utfodringsprogram (vilket ledde oss till totalt sju) för att bekämpa hunger.
  • Våra kyrkor i Guatemala och Albanien växer och delar Jesu hopp med fler människor än någonsin tidigare.
  • Vårt välsignningsfält, som ger näringsrika färska produkter, utvidgades i Guatemala med planer på att snart odla ett välsignningsfält i Albanien.

Oavsett om din kyrka redan är partner med oss ​​eller är intresserad av det, Jag skulle personligen gärna vilja dela effekterna av Living Water Adopt-a-Child med dig. Vänligen kontakta mig via telefon eller e-post för att planera ett personligt besök eller Zoom videokonferens. Nå ut på +1 469-416-6961 (USA), +502 4185-9449 (Guatemala) eller mcdaniel@lwaac.org.

Tillsammans gör vi ett enormt kungariket!

KONTAKTA VÅR INTERNATIONELLA DIREKTÖR