Mer än 2,000 varma måltider serveras nu dagligen i våra Guatemala utfodringsprogram. De fattiga barnen vi är välsignade att tjäna har nyligen haft chiles rellenos för våra utfodringsprogram för Jocotenango och San Miguel Dueñas, och vissa hade till och med stekt kyckling för ett par veckor sedan.

Dessa underbara luncher för våra barn kräver enorma förberedelser. Vi är tacksam för volontärerna och personalkockarna som arbetar så hårt för att göra dessa luncher möjliga.

Åtta av våra nio utfodringsprogram öppnas nu officiellt igen i Guatemala. Gå med oss ​​i bön för vårt zon 5-program i Guatemala City. Vi har begärt att återupptas där, men har ännu inte fått ett gynnsamt svar från regeringstjänstemän på grund av nuvarande Covid-19-begränsningar.

Tack till alla som har fortsatt att ge stöd till ditt sponsrade barn under hela denna internationella pandemi! Behoven är enorma i Guatemala och vi är redo och entusiastiska över möjligheten att tjäna de ”minst av dessa” genom våra utfodringsprogram.